Acasă Administrație Clujenii, supărați că autobuzul 25N nu mai circulă de un an

Clujenii, supărați că autobuzul 25N nu mai circulă de un an

109
0
autobuzul 25N
Timp de lectura: < 1 minut

De mai bine de un an de zile autobuzul 25N, autobuzul de noapte, care circula până la ora 01:00 nu mai este disponibil. Clujenii sunt supărați, mai ales că acum restricțiile s-au relaxat și se poate sta până mai târziu în oraș.

„Candva, pana acum un an si jumatate, avea si urbea de pe Somes o forma de transport de noapte.Sistat cu ocazia lockdown-ului dupa mai mult de un deceniu, 25N-ul nu a mai fost reintrodus vreodata.Ridicarea restrictiilor, deschidersa scolilor/facultatilor si a localurilor/evenimentelor culturale surprinde orasul de pe Somes fara vreo forma de transport public dupa 23:00”, a scris Măcicășan Tudor, un clujean, pe rețelele de socializare.

Între timp, în București, celor 25 de trasee de autobuz care circula toată noaptea li s-au alăturat și tramvaiele de noapte pe inelul principal al orașului, pe liniile 1 și 10.

Autobuzul circula pe traseul cartierul Manastur (Bucium) – Izlazului – Motilor – 21 Decembrie – T. Mihali – cartierul Gheorgheni (Unirii), cu intoarcere cartierul Gheorgheni – N. Titulescu – P-ta A. Iancu – Memorandumului – Calea Manastur – Primaverii – cartierul Manastur (Bucium). Transportul se va efectua cu autobuze.

CITEȘTE ȘI:

Record negativ: Cinci km în trei ore, între Cluj și Baciu: „Mai repede ajungeam din Londra”

Articolul precedentPeste 3500 de saci de gunoaie adunați de pe Lacul Beliș de 120 de voluntari
Articolul următorScenă de dragoste în trafic, la Cluj. Un motociclist a sărutat o șoferiță