Acasă Politică Codrin Stefanescu confirma ca Dragnea a luat coronavirusul, “desi a fost izolat...

Codrin Stefanescu confirma ca Dragnea a luat coronavirusul, “desi a fost izolat in camera in mod abuziv”: “Nu putem lua legatura cu el”

554
0
codrin-stefanescu-confirma-ca-dragnea-a-luat-coronavirusul,-“desi-a-fost-izolat-in-camera-in-mod-abuziv”:-“nu-putem-lua-legatura-cu-el”
Timp de lectura: < 1 minut

Fostul secretar general al PSD a confirmat, printr-o postare de pe pagina sa de Facebook, ca Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu COVID-19. Codrin Stefanescu sustine ca Dragnea a iesit pozitiv la testul pentru COVID-19 in mod “inexplicabil”.“Vreau sa va anunt ca Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Desi nu a fost scos la munca in ultimele luni, desi a fost izolat in camera in mod abuziv! Povestea e scurta: dupa ce avocatii au obtinut in instanta decizia de a fi trimis la munca, dupa abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A iesit pozitiv, inexplicabil in situatia izolarii sale”, a scris Stefanescu, potrivit caruia Liviu Dragnea a fost transferat la Spitalul Jilava imediat dupa ce a fost diagnosticat.

“Nu putem lua legatura cu el de ieri, nu i se da dreptul sa dea un telefon familiei, nu stim exact situatia lui actuala! Va voi tine la curent in functie de ceea ce aflu pe parcurs!”, a mai aratat Codrin Stefanescu, pe Facebook.

Citeste si:

Liviu Dragnea are COVID-19 si a fost internat la Spitalul Jilava


Articolul precedentProteste în Polonia – Mii de oameni scandează împotriva interzicerii avortului
Articolul următorEfectele adverse ale vaccinului anti-COVID fabricat de Pfizer. Documentul facut public de autoritatile americane