Acasă Administrație Comuna din Cluj cu 540 de locuitori, majoritatea peste 40 de ani,...

Comuna din Cluj cu 540 de locuitori, majoritatea peste 40 de ani, investește într-un parc de joacă ultramodern

782
0
Timp de lectura: < 1 minut

Ploscoș, cea mai puțin populată localitate din județul Cluj, se pregătește să primească două spații de agrement de excepție conform celor mai înalte standarde europene. Deși înregistrează numai 540 de locuitori, conform datelor recensământului din 2021, cu o majoritate de rezidenți cu vârste cuprinse între 40 și 45 de ani, comuna Ploscoș va fi gazda a două proiecte investiționale de calibru european.

Cele două proiecte au fost prezentate în ședința Comisiei tehnice de urbanism de joi, 10 august, de la Consiliul Județean Cluj. Și au trecut ca prin brânză: în nici 5 minute au primit votul favorabil din partea urbaniștilor.

Proiectele au fost solicitate de Primăria Ploscoș și realizate de Direcția de Urbanism și Amenajare a Teritoriului din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Teren de sport ultramodern în satul Valea Florilor

Un spațiu de agrement, dotat cu un teren de sport multifuncțional (fotbal și tenis de câmp) și loc de joacă pentru copii, urmează să fie construit în satul Valea Florilor. Localitatea se află la circa 50 de kilometri sud-est de Cluj-Napoca (aproximativ o oră de mers cu mașina) și 22 de kilometri de Turda.

Articolul precedentRectorul USAMV, Cornel Cătoi, se pregătește de o domnie “pe viață”. Noua lege i-a picat la țanc
Articolul următorEparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, victorie în instanță: Edificarea imobilului din zona Parcului Central nu poate fi împiedicată de vecini