Acasă National Cruzime fără margini. Pui de urs, hăituit de doi bărbați care au...

Cruzime fără margini. Pui de urs, hăituit de doi bărbați care au asmuțit cainii asupra lui VIDEO

560
0
Timp de lectura: < 1 minut

Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din județul Gorj, acolo unde un pui de urs a fost hăituit de doi bărbați, cu ajutorul mai multor câini. Aceștia și-au asmuțit câinii pentru a alunga animalul sălbatic ajuns în apropierea gospodăriilor și totodată au filmat întreaga scenă.

Incidentul a avut loc în urmă cu cinci zile, când puiul de urs a coborât spre casele oamenilor, iar aceștia au asmuțit câinii asupra lui.

Animalul a fost fugărit câteva sute de metri.

Puiul de urs a reușit să scape, fără să fie rănit.

Oamenii au filmat toată scena și au postat imaginile.

Polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru braconaj pe numele a două dintre persoanele implicate, a declarat la Digi24 Cristinel Rujan, prefect de Gorj. El a subliniat că a fost vorba de un comportament neadecvat.

Kuki Bărbuceanu, medic veterinar, a spus la Digi24 că există o totală lipsă de informare a oamenilor, mai ales a celor care trăiesc în zone unde pot ajunge animalele sălbatice. El a spus că a luat legătura cu Ministerul Mediului pentru o campanie de informare, dar că încă nu s-a primit invitația la discuții.

Articolul precedentAlin Smeu, fostul director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea, s-a sinucis
Articolul următorPaturi de spital care se pot transforma în sicriu dacă pacientul moare. Soluția găsită pentru familiile sărace din Columbia