Acasă Diaspora Cum ademenea ”Îngerul dulce” bărbați pe care ulterior îi jefuia. Femeia nu...

Cum ademenea ”Îngerul dulce” bărbați pe care ulterior îi jefuia. Femeia nu e ezitat nici să ucidă

740
3
Timp de lectura: 2 minute

Un şofer român a scăpat ca prin urechile acului după întâlnirea avută în Spania cu „Îngerul dulce”, o infractoare periculoasă care ademenea bărbaţi, iar ulterior îi jefuia. Femeia nu e ezitat nici să ucidă, atunci când a simţit nevoia să o facă, scrie ”Adevărul”.

Românul a crezut că a dat lovitura când cunoscut-o pe o reţea de dating pe venezueleanca Hedangelin Candy Arrieta, dar s-a înşelat amarnic.  

Potrivit Diario del Mallorca, tânara sud-americană îşi căuta victimele pe site-ul de dating Badoo. Aici, ea le trimitea fotografii explicite şi mesaje prin care îşi manifesta interesul pentru a-i cunoaşte, atrăgându-i astfel în capcană.  Mai târziu, Hendangelin Candy Arrieta, cunoscută sub numele de „Îngerul Dulce”, i-a răpit şi i-a bătut cu bestialitate, pentru a-i jefui, cu ajutorul iubitului ei, Mohamed Achraf. O a treia victimă a fost ucisă brutal.   
Românul a fost primul care a căzut pradă farmecelor sale, în iunie anul trecut. El s-a dus încântat la întâlnire, fără să bănuiască măcar ce îl aştepta. În realitate, în loc să petreacă o noapte de neuitat, a avut parte de cel mai negru coşmar al vieţii. „Îngerul dulce” s-a transformat rapid într-un adevărat diavol. Ajutată de iubitul ei şi de încă un prieten, femeia i-a aplicat electroşocuri, apoi l-a imobilizat, l-a legat şi l-a răpit. După ce l-au bătut crunt şi i-au furat maşina, telefonul mobil şi 55 de euro, toţi trei s-au făcut nevăzuţi.   

A îngropat de viu un bărbat

Jefuit şi bătut cu bestialitate, şoferul român se poate considera totuşi norocos. În ziua următoare, femeia a aruncat o nouă momeală pe Badoo, iar de această dată a reuşit să păcălească un om de afaceri în vârstă de 58 de ani, din Tudela.   

Bărbatul s-a deplasat cu trenul la Pedrola pentru a o întâlni. Doar că, odată ajuns la locul întâlnirii, a fost atacat de tânără şi de iubitul ei, chiar lângă gară. Cei doi l-au lovit în cap cu o cheie, i-au fracturat tibia, l-au legat, l-au băgat în portbagajul unei maşini şi i-au luat cardul de credit, ameninţându-l cu un pistol. După acest atac, „Îngerul Dulce” şi partenerul ei s-au ales cu o pradă de 650 de euro în numerar, un ceas şi un telefon mobil. Şi nu s-au oprit aici.  
Următoarea victimă nu a supravieţuit întâlnirii cu letala sud-americană. Omul de afaceri José Antonio Delgado, în vârstă de 50 de ani, a fost ademenit de „Îngerul dulce” şi atacat cu ferocitate de femeie şi de partenerul ei. După ce l-au bătut cu sălbăticie, au decis să-l îngroape în timp ce încă agoniza. Toate acestea pentru a-i fura 1.500 de euro şi un Mercedes de ultimă generaţie pe care ulterior l-au vândut cu 10.000 de euro.  
„Îngerul dulce” şi partenerul ei au fost în cele din urmă prinşi şi arestaţi de poliţişti. Luni, 23 noiembrie, cei doi au ajuns în faţa unui tribunal din Zaragoza. Procurorul solicită 58 de ani şi nouă luni de închisoare pentru femeie şi pentru iubitul ei. Cei doi sunt acuzaţi de crimă, jaf cu violenţă şi răniri, deţinere ilegală de arme, apartenenţă la un grup infracţional şi tentativă de extorcare.

Sursa: ”Adevărul”

Articolul precedentFermierii clujeni au trecut în online. S-a lansat site-ul porodic.ro
Articolul următorSpania: Cinci românce, ucise cu bestialitate. Alte 35 de femei, moarte