Acasă Eveniment Cum va fi vremea in ianuarie. Meteorologii anunta daca vom avea zapada

Cum va fi vremea in ianuarie. Meteorologii anunta daca vom avea zapada

266
0
cum-va-fi-vremea-in-ianuarie.-meteorologii-anunta-daca-vom-avea-zapada
Timp de lectura: < 1 minut

Meteorologii anunta ca prima luna a anului 2021 va fi una calduroasa. Se vor inregistra temperaturi ridicate decat in mod obisnuit.

In prima luna din anul 2021 meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat in mod obisnuit si precipitatii normale.

28 decembrie – 4 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile, cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar in zona Carpatilor Meridionali, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 – 11 ianuarie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in zonele montane si sub-montane din jumatatea sudica a tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 – 18 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluiovmetric estimat pentru aceasta perioada va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, in toate regiunile.

18 – 25 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi posibil excedentare, local, in nord- vestul tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

CITESTE SI:

Dominic Fritz, amintiri din copilarie, de Craciun: “Credinta e ceva sfant, ce tine de o anumita intimitate, dar nici nu trebuie sa o ascundem”


Articolul precedentMarcel Ciolacu anunță că PSD va vota împotriva desființării Secției Speciale
Articolul următorAl doilea cutremur produs în România, în aceeași zi. Ce magnitudine a avut