Acasă Ultima Oră Dacian Cioloș a anunțat că protocolul de coaliție este finalizat: ”Foarte probabil...

Dacian Cioloș a anunțat că protocolul de coaliție este finalizat: ”Foarte probabil mâine președintele ne va chema la consultări”

175
0
dacian-ciolos-a-anuntat-ca-protocolul-de-coalitie-este-finalizat:-”foarte-probabil-maine-presedintele-ne-va-chema-la-consultari”
Timp de lectura: < 1 minut

„Eu cred că, dacă mâine va fi posibil, președintele ne va invita ca să îi confirmăm ceea ce e deja public și anume că avem o înțelegere în această coaliție de guvernare.

Se mai fac ultimele ajustări. Ieri seara am discutat ultimele lucruri, ultimele detalii la nivel politic. E finalizat deja protocolul de coaliție. Nu l-am semnat aseară pentru că am rămas până mai târziu să să ajustăm ultimele detalii la programul de guvernare. Foarte probabil mâine președintele ne va chema la consultări să confirmăm coaliția, să confirmăm primul ministru și să dăm drumul la instalarea guvernului”, a spus Dacian Cioloș la un post TV.

​Copreședintele USR-PLUS Dacian Cioloș a declarat că Vlad Voiculescu este propunerea pentru Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu a mai ocupat această poziție în Guvernul Cioloș.

 

Articolul precedentCe se intampla cu dozele de vaccin anti-COVID nefolosite intr-o etapa de vaccinare
Articolul următorVIDEO Medic roman din Anglia: “Mi-am facut vaccinul pentru ca eu cred in Dumnezeu si in stiinta. Cele doua lucruri nu sunt deloc incompatibile”