Acasă Local Deputat AUR Alin Coleșa: „Teatrul prost al demolării blocului ilegal de pe...

Deputat AUR Alin Coleșa: „Teatrul prost al demolării blocului ilegal de pe str. Miko Imre”

157
0
bloc miko imre
Timp de lectura: 2 minute

Primăria Cluj-Napoca anunțat la începutul lunii octombrie a anului trecut lucrările de demolare a blocului C3 de pe strada Miko Imre nr. 14, construit ilegal de țeparul imobiliar Traian Onuc. Alin Coleșa, deputat AUR, spune că, de fapt, toată mișcarea a fost una pentru presă și nu se iau măsuri în acest sens.

Demolarea blocului C3 de pe strada Miko Imre nr. 14 ar fi însemnat o premieră pentru Cluj. Ar fi fost primul bloc construit ilegal pe care municipalitatea îl demolează în urma unei sentințe definitive. Locatarii au fost somați să evacueze clădirea încă din 29 septembrie, cei mai mulți fiind împotriva măsurilor luate de Primăria Cluj-Napoca. Oamenii au cerut stoparea sau amânarea lucrărilor pentru că vor rămâne pe drumuri în pragul iernii.

Cu toate acestea, blocul nu s-a demolat, iar situația a rămas neschimbată în ultima jumătate de an. Alin Coleșa, deputat AUR, atrage atenția asupra acestei situații.

„Pe data de 2 octombrie 2023 Primăria Cluj-Napoca a anunțat cu surle și trâmbițe demolarea bloc construit ilegal pe str. Miko Imre nr. 12 – 14. Au fost prezente o mulțime de televiziuni și ziare – mediatizarea a fost asigurată. Exista o sentință definitivă de demolare și o sentință judecătorească definitivă de evacuare. După câteva ore de circ ieftin și prost, după ce presa a plecat, farse se suspendă, toată lumea pleacă motivându-se cu o nouă contestație – în fapt o nouă păcăleală. În prezent totul este la fel ca în 2 octombrie. Am avut o mostră de teatru prost, marca Emil Boc, scopul acestuia fiind de a poza drept un primar justițiar, un luptător împotriva rechinilor imobiliari, un luptător împotriva urbanismului haotic, un Boc cel drept, un Boc intransigent cu ilegalitatea, dar și un primar inimos. Nimic mai fals! Realitatea este dură – câteva familii amărâte s-au ales cu pereții apartamentelor găuriți și sparți, cu tâmplăria – ferestrele și ușile – demontate, smulse din pereți în prag de iarnă. Cazuri sociale folosite fără jenă, fără rușine și fără milă pentru creșterea capitalului politic. Acesta este adevărata față a administrației clujene condusă de PNL și Boc – minciună, dispreț și haos imobiliar. În fapt Boc, PNL, dar și falsa opoziție – PSD – sunt garanții crimei organizate în domeniul imobiliar, garanții traficului de influență, garanții manipulării pieței imobiliare, garantul unor prețuri de speculă la vânzarea sau închirierea locuințelor. Administrație PNL – garanta suferinței și umilinței”, a declarat Alin Coleșa, deputat AUR.

CITEȘTE ȘI:

George Simion, atac dur la adresa lui Emil Boc: „Să își asume că își dă demisia!”

Articolul precedentLocuințe protejate, construite de Consiliul județean la Sălicea pentru persoanele cu dizabilități
Articolul următorTănase Stamule, despre ajutorul social: Un privilegiu pe termen lung sau o măsură temporară de sprijin?