Acasă FEATURED Dezvăluirile unui ziarist care ”a defectat” la Moscova: Putin nu e nebun...

Dezvăluirile unui ziarist care ”a defectat” la Moscova: Putin nu e nebun deloc. E rece şi calculat, nu vrea doar Ucraina, ci sfîrşitul Europei şi o ”nouă ordine mondială”

223
0
Dezvaluirile unui ziarist rus despre Vladimir Putin
Dezvaluirile unui ziarist rus despre Vladimir Putin
Timp de lectura: < 1 minut

La două zile după invazia rusă în Ucraina, agenţia de presă de stat ”RIA Novosti” publica, din greşeală, un articol în care-l glorifica pe Putin, pentru succesul acestei acţiuni, prin care şi-a asumat lupta cu Occidentul, pentru a consolida ”spaţiul rus” şi a determina ”întoarcerea Ucrainei în Rusia”.

”Rusia îşi restabileşte unitatea – tragedia din 1991, această catastrofă teribilă din istoria noastră şi dislocarea ei nefirească au fost depăşite”, se arată în articolul publicat de agenţia rusă de stat. Autorul articolului, retras ulterior de pe pagina agenţiei de presă, prezintă şi planurile lui Putin ”post-Ucraina”.

Din acest motiv, el poate fi socotit, respectînd termenii, drept un adevărat ”defector” ideologic – pentru că dezvăluie şi glorifică lumea pe care liderul de la Kremlin o întrevede, în spatele şi la finalul războiului din Ucraina. Din păcate, articolul n-a fost luat în seamă încă de analiştii politici şi militari din ţările UE şi NATO, deşi conţine dezvăluiri halucinante, conform stiripesurse.ro

Articolul precedentIryna, o scriitoare din Ucraina a murit alaturi de sotul sau aparand Kievul cu arma in mana
Articolul următorDramă la Microsoft: Fiul CEO-ului Satya Nadella a murit la doar 26 de ani