Acasă FEATURED Doar arest la domiciliu pentru tinerii care au spart 21 de mașini...

Doar arest la domiciliu pentru tinerii care au spart 21 de mașini pe Câmpul Pâinii

4189
0
Au fost prinsi suspectii care au jefuit 21 de masini pe Câmpul Pâinii
Au fost prinsi suspectii care au jefuit 21 de masini pe Câmpul Pâinii
Timp de lectura: < 1 minut

Update: Față de cei doi tineri cu vârste de 17 ani, din Cluj-Napoca, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, Judecătoria Cluj-Napoca a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Știre inițială: Suspecții spargerilor din noaptea de joi spre vineri din zona străzii Câmpul Pâinii au fost identificați și prinși în timp record, la mai puțin de 24 de ore de la momentul comiterii faptelor.

Potrivit surselor noastre, ofițerii serviciului criminalistic din cadrul Secției 7 Poliție i-au identificat pe C.D.I și K.I, ambii foarte tineri, care ar fi distrus geamurile a 22 de mașini (21 pe strada Câmpul Pâinii și una pe Al.V. Voievod), sustrăgând bunurile aflate la vedere, totul în decursul unei singure nopți.

Din câte se pare, prejudiciul cauzat ar fi fost recuperat în proporție de 90 % iar cei doi făptuitori au fost reținuți, urmând să fie prezentanți în fața instanței cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Masini jefuite Câmpul Pâinii
Masini jefuite Câmpul Pâinii

Un număr de 21 de mașini au fost vandalizate în cursul nopții de 23.24 februarie, în zona străzii Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca, proprietarii acestora sesizând organele de anchetă pentru distrugere.

“La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 07.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum și alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere.

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvășite.”, arătau reprezentanții IPJ Cluj la începutul zilei.

Articolul precedentRyanair lansează 4 noi rute pentru la vară de pe Aeroportul Internațional Cluj
Articolul următorNou centru de educație, cultură și știință, deschis la Cluj