Acasă FEATURED Doliu în lumea filmului: A murit Ray Liotta, cunoscut pentru rolul din...

Doliu în lumea filmului: A murit Ray Liotta, cunoscut pentru rolul din Goodfellas

50
0
A murit Ray Liotta
A murit Ray Liotta
Timp de lectura: < 1 minut

Actorul Raymond Allen „Ray” Liotta a murit la vârsta de 67 de ani, potrivit unui raport al Deadline.Ray LiottaFoto: captura tv

A murit Ray Litta: Ray Liotta, cunoscut mai ales pentru rolul principal din filmul clasic al lui Martin Scorsese, „Goodfellas”, un film polițist din 1990, a murit în somn în Republica Dominicană, în timp ce filma un nou film, relatează publicația.

El era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Liotta se afla în Republica Dominicană pentru filmarea unui proiect intitulat Dangerous Waters.

Carieră și premii

Cariera sa cinematografică s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă rolul său aclamat din “Goodfellas”, Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum Copland, Hannibal, Narc, Blow and Field of Dreams.

A câștigat Premiul Emmy și a fost nominalizat la Globul de Aur.

În ultimii ani, a cunoscut o revenire în popularitate, apărând în proiecte precum Sopranos și filmul lui Noah Baumbach, Marriage Story.

A murit Ray Liotta: Abandonat la naștere

Născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat.

A crescut în New Jersey înainte de a se muta la New York, iar în cele din urmă s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actor.

Primul rol de film al lui Liotta a venit în filmul The Lonely Lady din 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în filmul lui Jonathan Demme- Something Wild. Liotta a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul său din film la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Articolul precedentRomânia campioană europeană la capitolul abandon școlar. 15 % dintre tineri se lasă de școală
Articolul următorBERD deschide cel de-al doilea birou în România