Acasă Ultima Oră Dramă pentru Neymar, care a suferit o ruptură de ligamente la genunchi...

Dramă pentru Neymar, care a suferit o ruptură de ligamente la genunchi și va fi supus unei intervenții chirurgicale

174
0
Accidentare Neymar
Accidentare Neymar
Timp de lectura: < 1 minut

Neymar, superstarul echipei naționale a Braziliei, a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng, constând într-o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului, conform anunțului făcut miercuri de către Confederația Braziliană de Fotbal (CBF), citată de AFP.

Atacantul care evoluează pentru clubul saudit Al-Hilal a suferit această accidentare în timpul meciului pierdut de echipa națională a Braziliei împotriva Uruguayului, cu scorul de 0-2, în Montevideo, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2026.

Rezultatele examenelor medicale la care a fost supus Neymar în Sao Paulo au confirmat gravitatea accidentării, evidențiind ruperea ligamentului încrucișat anterior și a meniscului genunchiului stâng, conform comunicatului emis de CBF.

În timpul primei reprize a meciului din Montevideo, Neymar a suferit o accidentare după un duel cu mijlocașul uruguayan Nicolas De la Cruz și a fost nevoit să părăsească terenul pe targă, lacrimile curgându-i din ochi. A fost înlocuit în echipă de către Richarlison.

CBF nu a anunțat încă data exactă a intervenției chirurgicale programate pentru Neymar.

Neymar a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, afirmând: “Este un moment foarte trist, cel mai greu. Știu cât sunt de puternic, dar de această dată voi avea nevoie și mai mult de familia mea și de prietenii mei.”

Seara a fost una neagră pentru echipa națională a Braziliei, câștigătoare a cinci titluri mondiale, care a suferit prima înfrângere în preliminariile Cupei Mondiale din 2015. De asemenea, a fost prima înfrângere a Braziliei în fața Uruguayului după 22 de ani.

În prima parte a acestui an, Neymar a fost în afara terenului pentru șase luni din cauza unei accidentări grave la glezna dreaptă.

Articolul precedentJudecătoarea care se droga şi lua mită rămâne în arest
Articolul următorDescoperă Delicioasa Rețetă “Varza à la Cluj” – Un Delicat Clasic al Bucătăriei Românești