Acasă Local Emil Boc nu se teme de efectele vaccinului AstraZeneca și își va...

Emil Boc nu se teme de efectele vaccinului AstraZeneca și își va face și rapelul

161
1
emil boc vaccin

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca își va administra rapelul cu serul AstraZeneca, cu toate că edilul a fost vaccinat în prima tranșă din lotul problematic ABV2856.

Totuși, primarul nu și-a pierdut încrederea în efectele pozitive ale vaccinului și își va face și rapelul tot cu AstraZeneca, explicând că nu au fost probleme în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Emil Boc își va face rapelul cu AstraZeneca

„Ieri am văzut rezultatele comunicate de Agenţia Europeană a Medicamentului, că nu este niciun fel de pericol, voi merge la rapel fără niciun fel de problemă. Mi-am făcut luni anticorpii, şi deja 246 de anticorpi mi-a indicat că sunt produşi, după prima doză. Nu ştiu dacă e mult sau puţin, nu mă pricep, dar e ceva după prima doză. Undeva în mai ar trebui să verific eficienţa acestui vaccin. Am verificat și coagularea sângelului şi totul este normal”, a declarat Emil Boc la un radio local.

România a primit 81.600 de doze din lotul problematic, fiind utilizate la nivel național puțin peste 77.000. În județul Cluj, 10.000 de persoane au fost vaccinate cu doze din lotul cu probleme.

„Sunt unul din cei 10.000 de clujeni care s-au vaccinat cu AstraZeneca din acest lot, în data de 15 februarie. Nu am avut nimic special în afara celor care au fost înscrise în prospect”, a declarat primarul Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc despre importanța educației: ”Este singura calea pentru a ieși din sărăcie”