Acasă Eveniment Eveniment pentru antreprenori și oameni de marketing: Cum să-ți dezvolți afacerea prin...

Eveniment pentru antreprenori și oameni de marketing: Cum să-ți dezvolți afacerea prin marketing, automatizare și AI?

102
0
Timp de lectura: 2 minute

Creators.comm, comunitatea dedicată creatorilor de business și schimbării în comunitate, organizează un nou eveniment Creators.talks, în data de 22 ianuarie, începând cu ora 18:00, la CloudFlight Cluj, strada Henri Barbusse, nr. 44-46, et. 6.

Evenimentul live va avea două teme de interes pentru majoritatea antreprenorilor: strategia de marketing cu Călin Biriș și automatizarea proceselor cu ajutorul inteligenței artificiale, despre care va discuta Petru Pop, consultant în automatizări.

Creators.talks este o serie de întâlniri dedicată persoanelor care dețin un business, indiferent de mărimea acestuia, freelancerilor, specialiștilor în marketing, dar și celor care doresc să pornească pe cont propriu și caută o idee sau celor care deja au ideea de business în plan pentru următorii ani.

Invitații întâlnirii din 22 ianuarie sunt Călin Biriș, expert în marketing și fondator al Online Mastery, și Petru Pop, Co-fondator la MakeItFuture și specialist în automatizare digitală.

Discuția va aborda subiecte precum:

  • Crearea unei strategii de marketing eficiente pentru 2024.
  • Selecția colaboratorilor adecvați pentru operațiunile de marketing.
  • Dezvoltarea profesională în marketing într-o piață competitivă.
  • Tendințe și previziuni de marketing pentru 2024.
  • Automatizarea proceselor în IMM-uri.
  • Utilizarea tool-urilor AI pentru eficientizarea timpului și proceselor.

„Primul eveniment Creators din an este o oportunitate atât pentru antreprenori, cât și pentru freelanceri sau specialiști în marketing să descopere noi perspective despre marketing de la Călin Biriș, dar și cum să utilizeze AI pentru a-și ușura procesele și a-și crește, implicit, businessul. Pe lângă acestea, Creators este un spațiu de conectare cu alți antreprenori și oameni cu valori similare, iar formatul evenimentului facilitează discuțiile libere între profesioniști”, spune Andreea Chiuaru, consultant & trainer în marketing și co-fondatoarea proiectului Creators.comm.

„Creators.comm oferă o platformă excelentă pentru a interacționa cu antreprenori și creativi locali, creând conexiuni valoroase care pot deschide noi oportunități de afaceri. Participanții își pot extinde rețeaua profesională, pot identifica noi nișe de piață și pot colabora pe proiecte inovatoare, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea sustenabilă a propriilor afaceri și a comunității locale de business”, completează Valentina Ciolan, co-fondatoarea Creators.comm și Marketing Manager Siteclick.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, dar necesită înscriere prealabilă, prin completarea acestui formular: https://forms.gle/JYqF3gSsfXJpTQsJA, până în data de 22 ianuarie.

Agenda:

18:00 – 18:30 – Primirea invitaților & networking liber

18:30 – 20:30 – Panel de discuții pe temele alese

20:30 – 21:30 – Networking liber, powered by Cramele Recaș

Creators.talks este un eveniment susținut de voluntari și parteneri precum Cloudflight, Cramele Recaș, Editura Litera, L’eclair Magique, Marian Iancu, Bogdan Popa și Atelierul de Portrete, A bientot Media și Allu.ro.

Despre Creators.comm:

Creators.comm este o comunitate de antreprenori din Cluj-Napoca care creează spațiu de întâlnire fizic și conexiune pentru 3 tipuri de creatori: Creatori de business (antreprenori), Creatori de frumos (oameni care creează prin creativitatea lor) și Creatori de schimbare în comunitate (prin încurajarea colaborării și susținerea inițiativelor locale).

Comunitatea a fost pornită în noiembrie 2023 de Andreea Chiuaru și Valentina Ciolan, doi oameni de marketing pasionați de organizarea de evenimente și crearea de comunități. Din echipa proiectului fac parte și Nicoleta Rotaru (Freelancer Social Media), Iustina Ioniță (studentă la FSPAC), Arianna Suduc (Freelance Content Creator) și Bianca Tămaș (Specialist PR). 


În prezent, Creators reprezintă o serie de evenimente lunare gratuite, găzduite de Cloudflight, pe teme de interes pentru antreprenori, freelanceri, artiști și orice alte persoane interesante de a crea ceva din pasiune și dorință de schimbare. Evenimentele includ atât resurse de învățare oferite de speakerii selectați de organizatori, cât și o componentă de networking interactivă la începutul și la finalul discuției.

Articolul precedentCum a ajuns să fie pus în libertate șoferul băut din Alba, din cauza căruia și-au pierdut viața trei tineri
Articolul următorÎn avionul TAROM în care un pasager și-a tăiat venele cu lama se aflau Mircea Geoană, Raed Arafat și Rovana Plumb