Acasă Eveniment Femeie dispărută în zona străzii Tăietura Turcului. Ați văzut-o?

Femeie dispărută în zona străzii Tăietura Turcului. Ați văzut-o?

684
0
Timp de lectura: < 1 minut

O femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Moldovenești, județul Cluj, a plecat în data de 6 ianuarie din zona străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca, însă nu s-a mai întors la domiciliu.  Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!  Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 6 ianuarie, în jurul orei 08:30, Banka Florentina Rodica, în vârstă de 40 de ani, din comuna Moldovenești, județul Cluj, a plecat din zona străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca și nu s-a mai întors la locuință.  

Semnalmentele persoanei dispărute : 

SEMNALMENTE  – înălțime aproximativ 1.67 cm, circa 60 kg, constituție astenică, păr tuns scurt șaten, cu șuvițe blonde, ochi verzi, ten deschis la culoare, o aluniță în partea dreaptă a gâtului.

La momentul plecării, aceasta era îmbracată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare albastru-deschis, cizme de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112

Articolul precedentTopul celor mai căutați infractori clujeni in 2019. In capul listei, un cunoscut milionar
Articolul următorClujul, înfrumusețat peste noapte de venirea zăpezii. GALERIE FOTO