Acasă Eveniment Florin Piersic, mesaj emoționant la 88 de ani: „Aș vrea să-mi întind...

Florin Piersic, mesaj emoționant la 88 de ani: „Aș vrea să-mi întind brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți!”

105
0
Florin Piersic
Florin Piersic
Timp de lectura: < 1 minut

Florin Piersic, mesaj emoționant în prag de 88 de ani: „Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei!”

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și talentați actori români, a transmis un mesaj plin de gratitudine și emoții frumoase, înaintea împlinirii a 88 de ani.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, maestrul Piersic a ținut să le mulțumească admiratorilor săi pentru loialitatea, încrederea, aprecierea și caldele aplauze transmise de-a lungul unei cariere de invidiat.

Florin Piersic
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Florin Piersic, la 88 de ani: Vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul iubirii

Am dat si am primit iubire de la voi toti,cei care imi sunteti alaturi cu gandurile voastre bune, cu prietenia pe care care mi-o aratati si care ma umple mereu de speranta unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a va vedea in sala de spectacol sau de a va sti in fata micului ecran.

Cu ani in urma, pe scena Teatrului National in spectacolul „Dulcea pasare a tineretii”,ii spuneam partenerei mele Carmen Stanescu urmatoarea replica:”Lady, am dat oamenilor mai mult decat am primit de la ei””, a transmis Florin Piersic. 

Florin Piersic
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Aș vrea să-mi întind brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți!

Monstrul sacru al ecranului românesc și-a asigurat admiratorii că citește toate mesajele lor și că și-ar dori să răspundă fiecăruia în parte.

În pragul împlinirii celor 88 de ani, Florin Piersic recunoaște sincer că fără dragostea și aprecierea persoanelor care-l urmăresc ar fi fost un om „sărac”.

Norocul meu ca sunt mare … la propriu…, ca sa imi pot intinde bratele ca niste aripi, sa va pot imbratisa pe toti. Florin”, este mesajul celui mai iubit actor român.

Articolul precedentPrognoză: Vreme mai caldă decât cea specifică perioadei în următoarele două săptămâni
Articolul următorIlegalități descoperite la 18GYM. O sală de fitnes din Cluj-Napoca a fost deja închisă