Acasă Eveniment FOTO: Primele ninsori la Cluj. Prognoza pentru următoarele zile

FOTO: Primele ninsori la Cluj. Prognoza pentru următoarele zile

313
0
Timp de lectura: < 1 minut

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă, depuneri de chiciură, dar şi viscol, valabile pe durata orelor următoare în zone din Banat, Transilvania şi Maramureş.

În localităţi din judeţele Maramureş, Sălaj, Cluj, Alba, Mureş şi Harghita va persista ceaţa, iar vizibilitatea va fi scăzută, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În acelaşi timp, se vor semnala depuneri de chiciură.

De asemenea, în zonele montane din judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, la peste 1.800 de metri altitudine, vor fi intensificări ale vântului cu viteze care vor atinge la rafală 90 – 100 de kilometri pe oră, iar zăpada va fi viscolită.

Potrivit ANP, în Cluj, vremea se anunță ceva mai prietenoasă, cu cer parțial noros și vânt care va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între -8 și 0 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 81%.

Articolul precedentVIDEO: Accident in centrul Clujului, intre un taxi si un motociclist de 20 de ani cu permisul suspendat
Articolul următorTopul celor mai căutați infractori clujeni in 2019. In capul listei, un cunoscut milionar