Acasă National Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele pentru o...

Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele pentru o datorie de 200.000 de euro

664
0
Timp de lectura: < 1 minut

Patronul FCSB a dat în judecată Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, care trebuie să-i restituie lui Becali suma de 200.000 de euro pentru un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care l-a folosit în interesul comunităţii.

Gigi Becali – care între timp s-a retras din viața publică – a avut, în urmă cu trei ani, un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care instituţia l-a folosit în interesul comunității. Așa cum este normal, cunoscutul om de afaceri trebuia să primească o sumă de bani, însă acest lucru, însă, nu s-a întâmplat, scrie Gândul.ro.

Inițial, instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Se pare că patronul FCSB-ului nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități, dar din fericire pentru el, avocatul său nu a uitat.

Gigi Becali solicită 200.000 de euro de la primăria condusă de finul său

Potrivit sursei citate, patronul FCSB a fost anunțat, recent, de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni. Și, astfel, va ajunge să piardă banii.

Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

Articolul precedentClujul, tot mai verde. Peste 1.000 de arbori plantați în 2020
Articolul următorAdevărul despre peştele din sticlă pus de părinţi pe mileul de pe televizor