Acasă Eveniment Imagine de cosmar intr-o localitate din Teleorman. Primarul: “Un batran de 84...

Imagine de cosmar intr-o localitate din Teleorman. Primarul: “Un batran de 84 de ani a intrat in zona interzisa”

554
0
imagine-de-cosmar-intr-o-localitate-din-teleorman.-primarul:-“un-batran-de-84-de-ani-a-intrat-in-zona-interzisa”
Timp de lectura: < 1 minut

O imagine cu un cal cazut intr-un crater de pe o strada neasfaltata din localitatea Bragadiru, judetul Teleorman, a devenit virala pe internet.Imaginea a fost postata pe Facebook de Cezar Cristian Fanaru, care a publicat si un punct de vedere al primarului din Bragadiru, Cristian Chisac.

“Nefericitul accident s-a petrecut pe data de 03 decembrie 2020. In acea zona a avut loc o avarie la reteaua de alimentare cu apa si tot in acea zona, cu o saptamana in urma s-a montat conducta de canalizare. Am luat masura inchiderii perimetrului cu banda de avertizare pe cele trei cai de acces, insa un batran de 84 de ani a dat banda intr-o parte si a intrat in zona interzisa. S-a intervenit rapid, atat batranul cat si animalul au iesit nevatamati din acea situatie”, a aratat primarul, potrivit celui care a postat imaginile.

In urma aparitiei imaginilor de pe internet a reactionat si Sindicatul Europol: “Zilele trecute era Braila si in groapa era un Duster. Aici suntem intr-un sat din Teleorman si e un cal…Din fericire, calul e bine, a fost scos cu ajutorul pompierilor si nu a fost ranit. Insa noi nu ne mai facem deloc bine daca acceptam ca administratiile publice locale sa isi bata joc in halul acesta de comunitate”.

Sindicalistii Europol fac referire la o imagine cu un Duster impotmolit pe o strada din Braila.

Citeste si:

VIDEO Imaginile care au indurerat o lumea intreaga. O minge ii spune adio lui Maradona


Articolul precedentClotilde Armand anunta o “actiune in forta de strans gunoiul stradal”: “Gata cu gluma”
Articolul următorReacție USR – Motivul pentru care s-au oprit negocierile: Nu acceptăm așa ceva