Acasă National VIDEO: Imagini şocante – Bătrână neajutorată, dezbrăcată şi căzută în noroi este...

VIDEO: Imagini şocante – Bătrână neajutorată, dezbrăcată şi căzută în noroi este bătută de o femeie, în curtea unei case

873
0
Timp de lectura: 2 minute

Imaginile şocante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tânăr care ar fi originar din Aiud, dar locuieşte în Madrid. Filmarea a avut mii de distribuiri până să fie ştearsă din spaţiul virtual. În clip se vede cum o bătrână în pielea goală stă în şezut, în noroi,  în curtea casei şi pentru că nu reuşeşte să se ridice este bătută cu palmele peste faţă şi cu picioarele în cap de o femeie, care pare să-i fie îngrijitoare. Clipul care a fost şters între timp de pe profilul de Facebook Rareş Dominik era însoţit următorul mesaj: „Daţi mai departe să ajungă nenorocita asta pe mâna Poliţiei. Am găsit-o pe un grup. Nu ştiu cine este persoana”. Peste 3.000 de oameni au răspuns îndemnului şi au dat distribuit filmarea. Clipul a fost făcut de o persoană necunoscută deocamdată, care pare să fi filmat scena oribilă prin crăpătura gardului ce înconjoară „gospodăria groazei”.

Peste 3.000 de oameni au răspuns îndemnului şi au dat distribuit filmarea. Clipul a fost făcut de o persoană necunoscută deocamdată, care pare să fi filmat scena oribilă prin crăpătura gardului ce înconjoară „gospodăria groazei”.

În imagini se vede cum o femeie bătrână care-i în pielea goală stă în şezut în curtea casei, în noroi. O altă femeie îi cere în repetate rânduri să se ridice în picioare. Bătrâna nu reuşeşete şi rămâne pe sol. Nesupunerea este pedepsită fără milă, mai întâi cu o ploaie de palme peste faţă. Ulterior, femeia care pare să o aibă în grijă pe bătrână se apropie şi încercă să o lovească cu capul de marginea unui cărucior metalic. Bătrâna se lasă pe spate, iar femeia care este încălţată vine şi o loveşte cu picioarele în cap. La un moment dat, sună telefonul necunoscutului care filmează scena oribilă, iar îngrijitoarea se uită spre gard să vadă dacă a fost văzută în timp ce o maltrata pe bătrână. Autorul clipului părăseşte locul fără să intervină în vreun fel.

Articolul precedentVIDEO: Scandalul de la Kaufland, regizat? Lanțul de magazina nu mai scanează temperatura
Articolul următorOrdin de protecție și dosar penal, pentru femeia din Valcea care și-a bătut cu bestialitate mama