Acasă FEATURED În sfârșit o lege bună: Direct pușcărie cu EXECUTARE pentru bețivii sau...

În sfârșit o lege bună: Direct pușcărie cu EXECUTARE pentru bețivii sau drogații care produc accidente mortale

374
0
Timp de lectura: < 1 minut

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri promulgarea unei legi extrem de necesare și așteptate de mulți: cei care comit accidente mortale în timp ce conduc sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără a deține permis de conducere vor fi condamnați la închisoare cu executare.

Această măsură dură, dar justă, va avea un impact semnificativ în reducerea numărului tragic de vieți pierdute în astfel de accidente. M

Ministerul de Interne a anunțat cu mândrie această veste, înțelegând importanța protejării vieților cetățenilor și responsabilizarea celor care pun în pericol siguranța rutieră.

„Nu vă puneţi viaţa în pericol! Nu puneţi viaţa altora în pericol! Nu uitaţi: în trafic nu sunteţi singuri”, transmite MAI pe pagina de Facebook.

În urma acţiunilor poliţiştilor de la rutieră, la nivel naţional, în ultimele 7 zile au fost reţinute 1.025 de permise de conducere reţinute, dintre care 846 pentru consumul de alcool, 179 pentru consumul de droguri sau alte substanţe interzise.

„Sunt 1.025 de persoane care ar fi putut produce tot atâtea tragedii”, avertizează MAI.

Articolul precedentWizz Air a aniversat 17 milioane de pasageri la Cluj
Articolul următorStudiu: Care model de BMW se depreciază cel mai mult și care cel mai puțin. Oricum pierzi o gramadă de bani în ele