Acasă FEATURED Înșelătorie imobiliară Cluj: Studenți lăsați fără banii de chirie un escroc care...

Înșelătorie imobiliară Cluj: Studenți lăsați fără banii de chirie un escroc care a mai înșelat zeci de oameni

2518
1
Înșelătorie imobiliară Cluj
Timp de lectura: 2 minute

Înșelătorie imobiliară Cluj. Niște studenți și-au căutat chirie pentru noul an universitar pe un grup de chirii din Cluj-Napoca. Acolo au dat de individul Lung Cristian Sorin, care le-a oferit spre închiriere un apartament cu 3 camere. Apartamentul este pe numele mamei sale.

Înșelătorie imobiliară Cluj. Bărbatul a mai luat banii altor victime

Studenții în vârstă de 19, respectiv 22 de ani au plătit garanția, urmând ca ulterior să se mute. Însă individul i-a tot amânat.

„Ne-a spus că a făcut un accident de mașină și nu mai poate veni de la Oradea la Cluj să ne dea cheia doar după ce îl externează. L-am înțeles, dar după câteva zile când trebuia sa ne mutăm iarăși, individul a amânat din nou”, a declarat pentru Gazeta de Transilvania unul dintre tineri.

Inițial studenții trebuiau să își mute lucrurile pe 25 august, atunci a apărut prima amânare. După care au mai urmat 2 amânări. Duminică, un mesaj primit de la mama bărbatului i-a făcut să se răzgândească și să își ceară banii înapoi. În mesaj, mama bărbatului spunea că trebuie să își mute lucrurile de acolo.

„Atunci ne-am dat seama că ne vrem banii înapoi, așa ceva nu e posibil. Din data de 25 august de când știa că trebuie să ne mutăm, nu a fost în stare să mute lucrurile din apartament. Astăzi e 5 septembrie!”, a spus unul dintre tineri

Pe lângă faptul că i-a amânat i-au și mințit cu diverse lucruri:

„După ce acesta a spus ca nu poate veni, ne-a zis ca o trimite pe mama lui cu cheia, dar degeaba. Pe lângă că am stat în stradă și în fața apartamentului ore întregi așteptând-o pe mama lui, aceasta nu a mai venit, dar nu a răspuns nici la telefon!”, a mai adăugat unul dintre studenți

Escrocul a ezitat să le dea garanția înapoi după ce studenții au spus că nu mai vor să se mute din apartament.

Contractul pentru închiriere a fost făcut pe numele unuia dintre studenți. În apartament trebuia să locuiască și o elevă de 16 ani alături de cei doi studenți.

Cei de la Observator au informat asupra acestui escroc și despre faptul că a mai reușit să ia banii altor studenți, după care nu le-a mai răspuns la telefon. Celelalte victime au vorbit și ele despre asta, spunând că amâna mutarea cu diverse motive.

„Spunea că are niște probleme de familie”

„Că i-a murit o mătușă”, au vorbit alte persoane care au fost păcălite de individ.

Articolul precedentInterviu cu o basarabeancă stabilită la Cluj: Mama a plâns cu bocete și strigăte când am plecat, de parcă mergeam la înmormântare, nu la facultate
Articolul următorOPINIE: Ivan Patzaichin a murit după ce ne-a învățat pe toți că incurabilul și imposibilul sunt vorbe supraevaluate