Acasă FEATURED Ivan Patzaichin s-a retras din conducerea comitetului pentru numirea guvernatorului Deltei Dunării:...

Ivan Patzaichin s-a retras din conducerea comitetului pentru numirea guvernatorului Deltei Dunării: „Am fost surprins de violența atacurilor”

77
0
ivan-patzaichin-s-a-retras-din-conducerea-comitetului-pentru-numirea-guvernatorului-deltei-dunarii:-„am-fost-surprins-de-violenta-atacurilor”

”Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect.

Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea, și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate.

Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces.

Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, a  transmis Ivan Patzaichin, duminică.