Acasă Diaspora Jucătoarea de tenis Emma Răducanu, noua imagine Dior

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu, noua imagine Dior

194
0
Emma Raducanu este noua imagine a casei Dior
Emma Raducanu este noua imagine a casei Dior
Timp de lectura: < 1 minut

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului mondial cu rădăcini românești (tatăl ei este român) este văzută ca următoarea Venus Williams. La doar 18 ani ea face furori la competițiile sportive la care participă, acest lucru atrângând atenția Casei Dior. Ea va reprezenta colecțiile de haine imaginate de Maria Grazia Chiuri, designerul casei, dar și linia de cosmetice a brandului – de skincare și make-up, de care este responsabil Peter Philips, arată Pagina de Lifestyle.

Prima ei apariție live purtând o piesă Dior nu a trecut neobservată de presă și de ochii lumii, la premiera de la Londra a celui mai recent film James Bond: No Time To Die.

Emma Raducanu

”A fost divin să am ocazia de a purta o astfel de rochie creată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experiență unică. Detaliile de broderie au fost excepționale și am fost onorată să iau parte la prima mea premieră de film într-o astfel de ținută”, a declarat Emma Răducanu pentru Vogue. ”Creațiile Mariei Grazia Chiuri le oferă femeilor încredere și putere în ele însele, ținutele au o croială unică. Abordarea ei asupra creației și felul în care își realizează show-urile de prezentare au contribuit semnificativ în alegerea mea de a reprezenta acest brand”, a adăugat Emma.

Articolul precedentFeleacu: S-au împlinit 77 de ani de când Armata Română elibera ultima parte din Ardeal ocupată de fasciști
Articolul următorArad: O fetiță și bunicii, atacați de cei doi câini Amstaff pe care îi creșteau în curte