Acasă FEATURED La un pas de tragedie: Șapte persoane, printre care și patru copii,...

La un pas de tragedie: Șapte persoane, printre care și patru copii, evacuate de jandarmi dintr-o casă cuprinsă de flăcări, în Bistrița Năsăud

97
0
la-un-pas-de-tragedie:-sapte-persoane,-printre-care-si-patru-copii,-evacuate-de-jandarmi-dintr-o-casa-cuprinsa-de-flacari,-in-bistrita-nasaud

Trei adulți și 4 copii, printre care se afla și un bebeluș de doar două săptămâni, au fost scoși de jandarmi din locuința în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu.

„În jurul orei 08.00, patrula de Jandarmerie care se afla într-o acțiune de patrulare a zărit inițial un fum dens care ieșea de la o casă din cartierul Ștefan cel Mare. Imediat jandarmii au oprit mașina, au intrat în imobilul respectiv și au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane. Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulți și 4 copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede și i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar persoanele în cauză au fost transportate la Viișoara, la domiciliul părinților. Cel mai mic dintre copii este nou născut și are doar 2 săptămâni”, a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al IJJ Bistrița-Năsăud. 

La fața locului a fost solicitată prin intermediul 112 intervenția pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.

La momentul sosirii forțelor  la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul imobilului.

„Intervenția a durat aproximativ o oră. Incendiul a fost stins în limitele găsite fără a se propaga la imobilele învecinate. A fost afectat un hol și acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 80 mp„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BIstrița-Năsăud.