Acasă Administrație Legătura dintre COVID-19 și antenele 5G, explicată de un expert din Cluj

Legătura dintre COVID-19 și antenele 5G, explicată de un expert din Cluj

903
0
Timp de lectura: < 1 minut

Profesor în sănătate publică la UBB Cluj, Răzvan Cherecheș explică legătura dintre antenele 5G și răspândirea coronavirusului.

Odată cu răspândirea infectării cu coronavirus la nivel global, tot mai mulți oameni au devenit adepții unor teorii ale conspirației prin care să explice pandemia. Una dintre acestea arată că ar exista o legătură directă între antele 5G și COVID-19, întrucât s-a observat că în zonele în care sunt amplasate mai multe antene, s-au raportat mai multe infectări. Profesorul Răzvan Cherecheș arată care este de fapt legătura dintre acestea.

„Nu există nicio conexiune demonstrată între 5G și coronavirus. Ce spun cei care susțin această relație? Faptul că acolo unde există puține antene 5G există și puține infecții cu coronavirus. În mod evident, antenele 5G se instalează acolo unde sun multe telefoane. Unde sunt multe telefoane, sunt mulți oameni, iar unde sunt mulți oameni sunt multe infecții cu coronavirus”, a spus specialistul în sănătate publică.

Articolul precedentRomânia are cele mai mari amenzi din Europa, după instalarea stării de urgență. Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat din cauza amenzii
Articolul următorVIDEO INCREDIBIL: Ciprian Marica, prins “in flagrant” la nevasta unui fiu de milionar