Acasă Politică Liviu Dragnea si-a recapatat dreptul la munca in inchisoare, printr-o decizie a...

Liviu Dragnea si-a recapatat dreptul la munca in inchisoare, printr-o decizie a Curtii de Apel

455
0
liviu-dragnea-si-a-recapatat-dreptul-la-munca-in-inchisoare,-printr-o-decizie-a-curtii-de-apel
Timp de lectura: < 1 minut

Codrin Stefanescu, bunul prieten al fostului lider PSD Liviu Dragnea, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca Dragnea si-a recapatat dreptul la munca in inchisoare, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.Stefanescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care a spus ca avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a reusit sa-i redobandeasca dreptul la munca.

“Avocatul Flavia Teodosiu a reusit, azi, sa obtina la Curtea de Apel Bucuresti suspendarea deciziei abuzive a ANP, pe baza caruia i-a fost retras dreptul la munca! Va reamintesc ca sanctiunea i-a fost data in urma unui interviu dat in presa!

Pentru ca Liviu Dragnea nu are voie sa vorbeasca si nu are drepturi de nici un fel! Pentru ca actuala putere inca tremura de spaima doar cand i se pronunta numele! Bravo, Flavia! Ai reusit sa indrepti un abuz infiorator si ai demonstrat ca exista magistrati care aplica corect legea!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Inalta Curte, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si: Codrin Stefanescu l-a parat pe Ciolacu lui Dragnea: “Nu am putut sa-l mint”


Articolul precedentO badanta romanca de 49 de ani din Italia, data in judecata pentru ca s-a casatorit cu batranul de 90 de ani de care avea grija
Articolul următorCoronavirus Romania. Zonele unde raspandirea virusului este accelerata. Bucuresti, Ilfov si Constanta, situatie alarmanta