Acasă Politică Lupta pentru secretarii de stat din ministere: cum se vor imparti posturile...

Lupta pentru secretarii de stat din ministere: cum se vor imparti posturile intre PNL, USR-PLUS si UDMR

122
0
lupta-pentru-secretarii-de-stat-din-ministere:-cum-se-vor-imparti-posturile-intre-pnl,-usr-plus-si-udmr
Timp de lectura: < 1 minut

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord pentru impartirea functiilor de secretar de stat din ministere.Impartirea se va face in functie de cate ministere a luat fiecare partid. Astfel, acolo unde PNL a luat un minister, va primi jumatate dintre secretarii de stat iar restul va fi impartit intre USR-PLUS si UDMR, scrie Digi24.ro.

In ministerele in care exista patru secretari de stat, doi vor merge catre partidul care are si ministrul, iar urmatoarele doua functii se vor imparti intre celelalte doua partide de la guvernare.

In plus, ministrii vor decide ce atributii va avea fiecare secretar de stat.

Mai multi lideri liberali din tara au solicitat sambata, 19 decembrie, convocarea in regim de urgenta a unui Birou Politic National, pentru a se discuta modul in care liderul partidului, Ludovic Orban, a purtat negocierile cu USR-PLUS si UDMR in privinta formarii viitorului guvern si pentru stabilirea sefilor Parlamentului.

Citeste si:

Se ascut cutitele in PNL. BPN, convocat de urgenta la solicitarea liderilor din tara. Orban neaga organizarea sedintei

Numele noi care se vehiculeaza pentru viitorul Guvern condus de Florin Citu. PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat sambata negocierile


Articolul precedentNicusor Dan: Primaria Capitalei va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent
Articolul următorSanatatea mintala a oamenilor, in pericol din cauza pandemiei. OMS avertizeaza ca iarna va aduce noi provocari severe