Acasă Local Manză de 3 ani chinuită și pusă să tragă un BMW de...

Manză de 3 ani chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vandută. VIDEO

721
0
Timp de lectura: < 1 minut

O mânză de nici 3 ani a fost chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută, la Turda. Proprietarul și cei care-l însoțeau au transmis live pe facebook tortura animalului.

Imagini crude cu o mânză care, conform proprietarului, va împlini 3 ani în august, chinuită, biciuită și îndemnată să tragă două tone, au fost postate pe Facebook chiar de cel care deține calul.

Bărbatul a fost live pe Facebook, apoi a mai postat alte două filmulețe, în care explica ce se întâmplă cu animalul. Înfămat la un BMW de două tone, dar așezat de-a latul, calul e îndemnat să tragă mașina, ca să-și arate forța.

Proprietarul anunță că vinde mânza, explică faptul că nu a fost niciodată potcovită și vrea să demonstreze posibililor cumpărători cât e de puternică.

La aproximativ o oră după transmisiunea live toate imaginile au dispărut de pe contul bărbatului, șterse de el, după ce zeci de comantarii îl condamnau pentru tratamentul aplicat animalului.

Articolul precedentSe redeschid sălile de păcănele, dar nimic nu va mai fi la fel. Pariorii nu vor mai putea juca la două sau trei aparate
Articolul următorVaca ucisă și mancată de urs, la o fermă de langă Turda. Prefectul a eliberat autorizație de capturare a acestuia