Acasă Ultima Oră Marcel Ciolacu, după ce viitoarea alianță de guvernare a ajuns la consens...

Marcel Ciolacu, după ce viitoarea alianță de guvernare a ajuns la consens politic: ”PSD nu va vota niciodată acest guvern”

134
0
marcel-ciolacu,-dupa-ce-viitoarea-alianta-de-guvernare-a-ajuns-la-consens-politic:-”psd-nu-va-vota-niciodata-acest-guvern”
Timp de lectura: < 1 minut

”Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică.Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cele trei formațiuni care vor forma guvernul au ajuns la o înțelegere vineri seara. Florin Cîțu este candidatul la funcția de prim-ministru susținut de PNL, UDMR și USR PLUS. PNL va primi șefia Camerei Deputaților, iar USR-PLUS pe cea a Senatului, iar guvernul va avea 18 miniștri, cu doi vicepremieri.

Articolul precedentConstanta prelungeste carantina cu inca doua saptamani. Rata de infectare a ajuns la 8,67 la mia de locuitori
Articolul următorMarcel Ciolacu: Sandramaua pierzatorilor se va prabusi asurzitor in doar cateva luni