Acasă Diaspora Mexic: Reţea de români, care clona carduri de credit, destructurată de oameni...

Mexic: Reţea de români, care clona carduri de credit, destructurată de oameni legii

578
0
Timp de lectura: < 1 minut

Autoritățile federale din Quintana Roo (Mexic) au destructurat o bandă de origine română, care se ocupa de clonarea cardurilor de credit, printr-o rețea ATM, identificată drept „Intercash Quintana Roo”, au declarat surse ministeriale.

Potrivit sursei citate, se presupune că organizația criminală ar fi fost condusă de Florian Tudor, proprietarul aparatelor, care operează în diferite țări din Europa, Asia, precum și Statele Unite și Mexic.

În Quintana Roo, conform investigațiilor, banda opera în Cancun, Isla Mujeres, Playa del Carmen și Tulum, unde sunt instalate aceste bancomate. Membrii reţelei furau identitatea turiștilor și apoi le sustrăgeau banii.

În Quintana Roo, gașca era protejată de autoritățile federale, a declarat Alberto Capella, secretar de stat pentru securitate publică. Aceasta a avertizat că investigațiile avansează.

Capella a amintit că Florian Tudor a denunțat, în iulie 2019, în fața Parchetului de Anticorupție FGR, o serie de oficiali publici federali pentru că ar fi comis abuzuri.

Articolul precedentDosarul Caracal. Mărturii din sala de judecată: „Dincă nu era stăpân pe sine, spunea lucruri teribile”
Articolul următorUn patron din Italia a adus muncitoarele românce cu avionul privat din țară: “Ele lucrează IMPECABIL”