Acasă Politică Ministrul Mediului l-a revocat din functie pe directorul responsabil cu lansarea programului...

Ministrul Mediului l-a revocat din functie pe directorul responsabil cu lansarea programului “Rabla pentru electrocasnice”

489
0
ministrul-mediului-l-a-revocat-din-functie-pe-directorul-responsabil-cu-lansarea-programului-“rabla-pentru-electrocasnice”
Timp de lectura: < 1 minut

Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat marti, 15 decembrie, ca inscrierile in Programul Rabla pentru Electrocasnice, care trebuia sa inceapa la ora 12.00, sunt amanate din cauza “contextului de instabilitate cibernetica”.Amanarea a fost decisa de teama atacurilor cibernetice si a pericolului de clonare a unor informatii, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).

“O sa aflam foarte repede ce n-a functionat. Urmeaza sa trimit Corpul de control al ministrului la AFM. Consider inadmisibil ce s-a intamplat, 100.000 de romani asteptau acest program. Am primit asigurari zilnice ca suntem pregatiti ca romanii sa beneficieze de acest program. Am fost informat cu minute inainte de lansarea oficiala a programului ca este nefunctional”, a declarat Mircea Fechet.

La scurt timp dupa anunt, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, a transmis premierului Romaniei propunerea de revocare din functie a presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, Dan Catalin Vatamanu, institutia responsabila cu implementarea programului “Rabla pentru electrocasnice”.

CITESTE SI: Programul “Rabla pentru electrocasnice”, amanat inainte de deschidere. Suspiciuni de atacuri informatice


Articolul precedentVIDEO A fost montata prima grinda la pasajul Mogosoaia, circulatia in zona fiind restrictionata
Articolul următorDoliu în presă – A murit un cunoscut jurnalist român