Acasă Ultima Oră Mirela Retegan, cea care a fondat ”Gașca Zurli”, are coronavirus: ”Nu pot...

Mirela Retegan, cea care a fondat ”Gașca Zurli”, are coronavirus: ”Nu pot zice că îmi vine să dansez, dar nici nu aș spune că mi-e rău”

510
0
mirela-retegan,-cea-care-a-fondat-”gasca-zurli”,-are-coronavirus:-”nu-pot-zice-ca-imi-vine-sa-dansez,-dar-nici-nu-as-spune-ca-mi-e-rau”
Timp de lectura: < 1 minut

”Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat.Așa cum v-am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența.Imi place să-mi țin promisiunile și as vrea, in demersul meu, să aflați răspuns la cât mai multe întrebări legate de fricile care ne-au invadat viețile.Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea.Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău”, a spus Mirela Retegan.

Articolul precedentCum a fost lasat un cartier din Bucuresti in frig si bezna. Oamenii si-au amintit de “Epoca de Aur”: “E bataie de joc”
Articolul următorUPDATE Proiectul lui Radulescu prin care inculpatii acuzati de evaziune fiscala scapa de inchisoare daca achita integral prejudiciul, adoptat marti de Camera Deputatilor