Acasă Eveniment Neluțu Varga înainte meciului cu FCSB: „Stați cuminți! Încă cinci ani luăm...

Neluțu Varga înainte meciului cu FCSB: „Stați cuminți! Încă cinci ani luăm campionatul”

258
0
Nelutu Varga CFR
Nelutu Varga CFR
Timp de lectura: < 1 minut

În urma eliminării lui CFR Cluj din Conference League, Nelu Varga și-a exprimat în mod vehement nemulțumirea și a făcut un anunț ce stârnește teama în rândul rivalilor din Superliga.

Chiar dacă formația din Gruia a încheiat sezonul pe o onorabilă poziție a treia și a reprezentat România cu cinste în competițiile europene, afaceristul nu se lasă intimidat și a transmis un mesaj puternic care va lăsa concurența înspăimântată.

Nelu Varga, niciun pic îngrijorat, a lansat un anunț devastator pentru toate echipele concurente la titlu. Cu determinare și încredere în forța echipei sale, el promite să facă tot posibilul pentru ca CFR Cluj să devină o forță dominatoare în Superliga.

„Să stea toţi cuminţi. Luăm campionatul nu doar acum, ci încă cinci ani de acum înainte! Avem tot ce ne trebuie şi o să vedeţi ce atacanţi mai aduc! Ne concentrăm pe campionat. Să nu îşi facă nimeni probleme. Încă cinci ani de acum înainte luăm campionatul!”, a declarat Nelu Varga, potrivit Prima Sport.

După eliminarea din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League, CFR Cluj merge direct la București pentru derby-ul cu FCSB, duminică, 6 august, de la ora 21:30, din etapa a patra a SuperLigii.

Citește și: Milionarii Ciorcilă, Timari și Nelu Varga își fac mină de sare la Cluj, cu avizul lui Tișe

Articolul precedentMarele “patriot” Simion, mucles la atacurile cu rachetă rusești asupra românilor din Reni și Izmail
Articolul următorCu peste 120 de mii de oameni pe stadion, scena ULTOLD a luat foc înainte de Imagine Dragons. VIDEO INCREDIBIL