Acasă Ultima Oră Nicolae Ciucă: ”Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de...

Nicolae Ciucă: ”Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie”

179
0
nicolae-ciuca:-”avem-tot-ce-ne-trebuie-pentru-a-demara-campania-de-vaccinare-incepand-cu-ziua-de-27-decembrie”
Timp de lectura: < 1 minut

„Este un prilej să subliniez că nu mai târziu de vineri am participat împreună cu preşedintele ţării la inaugurarea Centrului de depozitare a vaccinului împotriva acestui virus.

Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă”, a declarat Nicolae Ciucă.

Pe 26 decembrie, România urmează să primească prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care vor fi distribuite la cele 10 spitale din ţară de linia I destinate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2.

Articolul precedentCe reforme in sanatate apar in programul de guvernare al Cabinetului Citu. Principalele opt masuri care ar urma sa fie implementate de Vlad Voiculescu
Articolul următorCum au preluat Armata si Iliescu puterea in decembrie 1989. Decizia referitoare la revolutionarii care bateau la usa: “Trebuie sa scapam de astia”