Acasă Eveniment Nicusor Dan: Banii pentru plati sociale vor intra in conturile beneficiarilor pana...

Nicusor Dan: Banii pentru plati sociale vor intra in conturile beneficiarilor pana pe 17 decembrie

287
0
nicusor-dan:-banii-pentru-plati-sociale-vor-intra-in-conturile-beneficiarilor-pana-pe-17-decembrie
Timp de lectura: < 1 minut

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni, 14 decembrie, ca banii pentru mai multe plati sociale vor intra in conturile beneficiarilor pana cel tarziu pe 17 decembrie.“Iata informatii la zi cu privire la o serie de plati sociale: am alocat fondurile pentru persoanele cu dizabilitati (pentru adulti – banii aferenti lunii octombrie, iar pentru copii – banii aferenti lunii noiembrie), precum si fondurile pentru familiile monoparentale si pentru stoparea abandonului scolar. Banii vor intra in conturile beneficiarilor cel tarziu pe 16 decembrie pentru cei cu conturi la BCR, respectiv pe 17 decembrie pentru cei cu conturi la alte banci”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Pe 8 decembrie, Consiliul General al Capitalei a adoptat un proiect de rectificare bugetara, care prevede majorarea fondurilor pentru diverse stimulente oferite de catre PMB.

Citeste si:

Nicusor Dan, dupa intalnirea cu cei 6 primari ai sectoarelor: “Nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri”


Articolul precedentKelemen Hunor (UDMR): “Avem doua-trei propuneri de premier”
Articolul următorDepartamentul pentru Situații de Urgență spune că ne-a făcut bine carantina. A scăzut incidența de cazuri Covid-19