Acasă Ultima Oră Nicușor Dan: ”În apropiere de viitoarea stație de metrou vom construi o...

Nicușor Dan: ”În apropiere de viitoarea stație de metrou vom construi o parcare de tip park & ride”

606
0
nicusor-dan:-”in-apropiere-de-viitoarea-statie-de-metrou-vom-construi-o-parcare-de-tip-park-&-ride”
Timp de lectura: < 1 minut

”Salut semnarea contractului de finanțare dintre Ministerul Transporturilor și Metrorex pentru extinderea magistralei M2 de metrou spre șoseaua de centură din partea de sud a orașului. E îmbucurător anunțul ministrului Lucian Bode despre finanțarea europeană pentru acest proiect; se pot face deci mari proiecte de infrastructură în Capitală cu fonduri europene, iar toate entitățile publice trebuie să se străduiască mult mai serios să atragă banii europeni.Pe lângă creșterea accesibilității metroului, acest proiect va stimula, în timp, utilizarea transportului public drept alternativă la mașina personală de către cei care locuiesc în comunele din sudul Capitalei. În apropiere de viitoarea stație de metrou vom construi o parcare de tip park & ride și tot acolo va fi una dintre stațiile viitorului metrou de suprafață. Astfel, cine va veni din sudul Capitalei își va putea lăsa mașina la marginea orașului și va putea merge cu metroul la Piața Unirii, la Universitate ori la Piața Victoriei sau va putea folosi metroul de suprafață pentru a ajunge la AFI Cotroceni, Gara de Nord sau Pipera”, a anunțat primarul general Nicușor Dan.

Articolul precedentUPDATE Blocaj in negocieri la intrunirea de marti a liderilor PNL, USR-PLUS si UDMR. Barna, Orban si Kelemen, intalnire de urgenta
Articolul următorSorin Oprescu, la „Culisele Statului Paralel”: „Termoficarea este a băieților deștepți. Sunt inginerii financiare acolo”