Acasă Eveniment Nicusor Dan trimite Corpul de Control la Arena Nationala. Acoperisul stadionului este...

Nicusor Dan trimite Corpul de Control la Arena Nationala. Acoperisul stadionului este in pericol de prabusire, iar contractul nu prevede mentenanta

81
0
nicusor-dan-trimite-corpul-de-control-la-arena-nationala.-acoperisul-stadionului-este-in-pericol-de-prabusire,-iar-contractul-nu-prevede-mentenanta

Primarul General Nicusor Dan a dispus efectuarea unei anchete de catre Corpul de Control privind situatia de la Arena Nationala, dupa ce presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat ca acoperisul stadionului are probleme serioase de infrastructura.“Primarul Capitalei considera inadmisibil ca, pentru acoperisul de pe stadion sa nu fi fost cuprins, in niciun contract, mentenanta acestuia. Strict legat de cazul de fata, de modul in care s-a ajuns la defectarea acestuia, precum si de modul ulterior de gestionare a problemei, Corpul de Control al Primarului va derula in urmatoarea perioada o ancheta”, se arata in comunicatul emis de Primaria Capitalei.

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a confirmat joi, 17 decembrie, ca acoperisul Arenei Nationale are probleme serioase de infrastructura.

Reprezentantii companiei care a montat acoperisul retractabil au intocmit un raport care arata ca acesta prezinta risc de prabusire, potrivit stirileprotv.ro. Nu ar fi fost inchis atunci cand a nins in Bucuresti si greutatea zapezii i-ar fi afectat structura.

Citeste si:

Acoperisul Arenei Nationale este in pericol de prabusire. Acesta s-ar fi stricat din cauza zapezii

Arena Nationala se inchide pentru mai multe luni: Anuntul facut de Ionut Stroe