Acasă Administrație Notă penibilă pentru fostul șef al SRI Cluj, care a picat cu...

Notă penibilă pentru fostul șef al SRI Cluj, care a picat cu brio examenul pentru șefia Academiei de Poliție

1033
0
Fostul sef al SRI Cluj a pricat cu brio examenul pentru șefia Academiei de Poliție
Fostul sef al SRI Cluj a pricat cu brio examenul pentru șefia Academiei de Poliție
Timp de lectura: < 1 minut

Fostul șef al SRI Cluj, comandantul Claudiu Chindriș, a ajuns în toamna anului trecut pe o funcție temporară din  categoria elitelor: rector al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

Mai multe despre pregătirea lui Chindriș, problemele cu faptul că nu are doctorat și alte aspecte de nuanță le găsiți în materialul publicat pe Ziar de Cluj anul trecut în septembrie. 

Săptămânile trecute a fost demarată procedura prin care funcția acestuia a fost scoasă la concurs, astfel că fostul ofițer SRI, trecut și prin „Doi ș-un Sfert” s-a înscris în speranța că se va titulariza pe post. Surpriza, fostul lider al filialei SRI Cluj și-a picat examenul cu nota 6, arată Ziar de Cluj.

Potrivit rezultatelor făcute publice de MAI, niciunul dintre cei doi concurenți nu a luat notă de trecere, în condițiile în care nota minimă era 7.

Cu toate că numele celor doi nu au fost afișate, surse din cadrul MAI au dezvăluit, pentru Gândul, că David Ungureanu a obținut nota 5,7 în timp ce Claudiu Chindriș a primit nota 6.

Din câte se pare, mai există o povestioară cu un concurs pentru o funcție importantă din IPJ Cluj, unde candidatul și-a picat testarea psihologică. O să aflați în curând toată telenovela, conform sursei citate.

Articolul precedentPreședinta maghiară s-a pozat cu borna vopsită în culorile Ungariei pe muntele Piatra Secuiului, în Alba. ”Săgeți” către MAE
Articolul următorImobiliare Cluj: Câți ani trebuie “să tragă” un clujean pentru un apartament. Stăm mai prost ca bucureștenii