Acasă FEATURED O casă în paragină din Bistrița a fost transformată într-o comoară de...

O casă în paragină din Bistrița a fost transformată într-o comoară de un român: “Operă de artă ați făcut. Aveți mâini de aur”

199
0
Timp de lectura: 2 minute

Un roman a adus la viata o casa parasita din Bistrita, transformand-o intr-o comoara de nestemuit. Cum a fost posibila aceasta metamorfoza si ce a avut in plan barbatul? O multime de privitori au ramas uluiti la vederea rezultatului final.

Nu putine sunt povestile in care indivizi achizitioneaza proprietati vechi si le aduc la viata prin transformari radicale. Insa unele dintre aceste rezultate ies in evidenta. Acesta este si cazul care ne preocupă acum.

Povestea unui roman care a transformat o casa abandonata din Bistrita intr-o veritabila comoara a devenit virala. Barbatul a distribuit imaginile pe platformele online si, dupa o perioada de munca sustinuta, rezultatul a fost remarcabil.

Pe un grup de Facebook, protagonistul povesteste cum acum trei ani a cumparat o casa veche la tara. Decizia a fost luata rapid, fara prea multa gandire prealabila si fara un plan definit pentru viitor.

Initial, terenul generos l-a atras mai mult decat cladirea in sine, cu speranta ca va avea un loc unde sa isi petreaca weekendurile. Cu timpul, insa, a inceput sa prinda contur o idee care avea sa conduca la un rezultat uimitor.

“Acum aproximativ trei ani, am achizitionat o casa la tara. A fost o decizie luata pe moment, fara niciun plan sau viziune clara despre viitorul acelei proprietati. A fost mai mult pentru terenul si locatia sa, cu speranta ca voi avea un loc unde sa evadez in weekendurile la iarbă verde”, a scris Cristian Velțan pe grupul de Facebook “Mutat la țară – viața fără ceas”.

Reacțiile nu au intarziat sa apara la postarea barbatului. Dupa achizitionare, acesta s-a apucat cu seriozitate de renovarea casei, a curtii si gradinii. Desi nu detinea cunostinte avansate in domeniul constructiilor, a depus efort si s-a implicat cu toata seriozitatea. Iar rezultatul i-a impresionat pe toti membrii familiei.

“Nu stiu exact ce m-a motivat sa imi canalizez energia in renovarea casei, curții și grădinii dupa ce am facut aceasta achizitie. Cu putine cunostinte in domeniul constructiilor, m-am angajat in acest proiect. Ce a iesit poate fi vazut in imaginile postate. Nu sunt sigur daca este perfect, dar pentru noi este ideal!”, a adaugat barbatul.

Imaginile cu transformarea remarcabila a casei parasite din Bistrita au captivat privirile multor oameni, unii numind locatia o “operă de artă”. Alții au fost pur și simplu uimiti de faptul ca o casa atat de veche a putut fi complet renovata. Mesajele de felicitare au curs, iar postarea a adunat o multime de aprecieri si comentarii.

“Doamne, oameni buni, ce opera de arta ati realizat! Minunat, va felicit si va doresc sa va bucurati de tot ce ati realizat!”. “Extraordinar ce ati reușit să faceți acolo! N-ai fi zis că se mai poate face ceva din acea căsuță veche. Ați avut o intuiție bună, curaj și putere de muncă”. “Omul sfințește locul! Felic

Articolul precedentCastrul Roman Potaissa: Un nou punct de atracție turistică în Turda
Articolul următorPrognoza meteo. La munte ninge și va fi viscol, în sud vremea rămâne mai caldă decât de obicei, dar va ploua mai mult