Acasă FEATURED O fetiță de 12 ani din Turda a reprezentat România la New...

O fetiță de 12 ani din Turda a reprezentat România la New York Fashion Week

712
0
Timp de lectura: 2 minute

Julia Deceanu, o fetiță de 12 ani din Turda, a reprezentat România pe podiumul New York Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate modei din întreaga lume.

Cu o prezență impresionantă pe podium, sâmbăta trecută, Julia a defilat cu încredere într-o ținută sport spectaculoasă, creată de renumitul brand de modă Xatgo din Georgia. Cu o experiență deja considerabilă în industria modei, tânăra și-a etalat cu mândrie abilitățile în fața unei audiențe internaționale, fiind familiarizată cu numeroase prezentări de modă atât în țară, cât și în străinătate.

Julia Deceanu are 12 ani, este din Turda și este elevă în clasa a VI-a la Școala „Andrei Șaguna” din aceeași localitate. Primele tangențe cu lumea modei le-a avut în urmă cu 5 ani, când s-a înscris la agenția KIDS MODELS din Cluj, coordonată de Corina Câmpian. Corina, mândră de evoluția lui Julia, a subliniat că aceasta este cel mai vechi model din agenție și că, de-a lungul timpului, a demonstrat un talent deosebit pentru industria modei.

„Julia este cel mai vechi model din agenție și mă mândresc cu ea la toate competițiile internaționale la care mergem. Nu ratează nici una. A venit în agenție când avea doar 7 ani și am observat că are o înclinație deosebită spre această industrie. Desigur, talentul exista încă de la început, dar Julia a muncit foarte mult și sunt sigură că va avea o carieră remarcabilă în domeniu. Prezentarea de la New York Fashion Week este o oprire important în drumul pe care și l-a ales”, a spus Corina Câmăian, managerul agenției KIDS MODELS.

Nu doar pe podiumul New York Fashion Week a strălucit Julia, ci și imaginea ei a fost proiectată pe un panou billboard din centrul orașului american, alături de celelalte modele ale delegației din România, marcând astfel o altă realizare notabilă în cariera ei promițătoare.

Julia a mai participat la evenimente de modă din Franța, Spania și Thailanda. Cu fiecare apariție, tânăra model impresionează și inspiră, consolidându-și statutul în lumea modei internaționale.

În luna mai a acestui an, un grup de tineri din Cluj se vor deplasa la un alt eveniment de modă internațional, care va fi organizat în Dubai.

CITEȘTE ȘI:

Clujeanca de 14 ani, acceptată la Academia Vaganova, cea mai mare școală de balet din lume. Cine este Maya Cristina Ciobotă

Articolul precedentRoșia Montană: Ce a pierdut România, dincolo de miliardele de dolari pe care ar urma să le plătească / video
Articolul următorEveniment gratuit despre realizarea unui site de succes: Creators.talks, S01E03