Acasă Eveniment Poliția clujeană are, începând de mâine, un nou sediu

Poliția clujeană are, începând de mâine, un nou sediu

705
0
Timp de lectura: < 1 minut

Începând cu data de 28 noiembrie, activitatea Poliției municipiului Cluj- Napoca se va derula într-o nouă locație din Cluj-Napoca, strada Corneliu Coposu, nr. 167. De asemenea, sediul Secției 1 Poliție și cel al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase se află la adresa menționată.

Prin urmare, cetățenii care doresc să depună sesizări, plângeri sau alte documente la structurile sus-menționate o pot face la noul sediu.

Modificările survin în contextul implementării proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări  interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la I.P.J. si D.J.I. CLUJ”, proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 –Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice.

Articolul precedentCrimă pe motive electorale: Bărbat de 62 de ani, ucis de un vecin pe tema alegerilor prezidențiale
Articolul următorDouă noi aparate medicale de ultimă generație, puse în funcțiune la Spitalul de Recuperare din Cluj