Acasă Diaspora Povestea de dragoste dintre președintele Ucrainei și soția sa. Cum s-au cunoscut...

Povestea de dragoste dintre președintele Ucrainei și soția sa. Cum s-au cunoscut cei doi?

198
0
Volodimir Zelenski si sotia sa
Volodimir Zelenski si sotia sa
Timp de lectura: 2 minute

Volodimir Zelenski este liderul care conduce Ucraina în aceste vremuri dificile, susținut îndeaproape și de soția lui, Elena. Puțini sunt cei care știu că actualul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski, era unul dintre cei mai cunoscuți  comedianți TV ai Ucrainei, în urmă cu doar patru ani de zile. Iată cine este Prima Doamnă a Ucrainei.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, însă, nu este singur în fața acestui mare obstacol, atacarea Ucrainei de către Rusia, ci sprijinit de frumoasa sa soție, Elena, pe care o cunoaște de pe vremea de când era elev.

Volodimir Zelenski are 44 de ani și a devenit președintele Ucrainei în 2019, atunci când a câștigat alegerile prezidențiale, după ce campania sa ar fi fost finanțată de Igor Kolomoisky, unul dintre cei mai avuți afaceriști ai statului ucrainean.

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei, conform clickpentrufemei.ro.

Cuplul prezidențial ucrainean care a stârnit respectul întregii planete

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o relație.

Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

Îndrăgostiții s-au căsătorit după 8 ani, deoarece Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Acesta și-a dorit să se concentreze pe carieră, lucru acceptat de soția sa, ce l-a sprijint de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat.

Olena Zelenska, soția liderului din Ucraina, s-a născut pe data de 16 februarie 1978, în orașul în Kryvyi Rih. Deși au fost colegi de clasă în școala generală, cei doi s-au cunoscut mult mai târziu, pe vremea când cei doi erau studenți.

Prima Doamnă a Ucrainei este de meserie arhitect și scenarist. Olena Zelenska și Volodimir Zelenski s-au căsătorit în anul 2003 și au împreună doi copii, pe Aleksandra Zelenskaya și Kiril Zelenskiy.

Articolul precedentDramă la Microsoft: Fiul CEO-ului Satya Nadella a murit la doar 26 de ani
Articolul următorGreenTAGS, o nouă companie specializată în oferirea de soluții sustenabile pentru captarea de energie verde, se lansează în România