Acasă Ultima Oră Premierul interimar Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români să respecte regulile de...

Premierul interimar Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români să respecte regulile de sărbători: ”Este doar un gest simplu de resposabilitate”

142
0
premierul-interimar-nicolae-ciuca-ii-indeamna-pe-romani-sa-respecte-regulile-de-sarbatori:-”este-doar-un-gest-simplu-de-resposabilitate”
Timp de lectura: < 1 minut

”E, de asemenea, un prilej pe care doresc să-l folosesc, transmițând un mesaj cât se poate de simplu: mai e foarte puțin pânâ când vom sărbători ziua nașterii Domnului și știu cât e de greu pentru fiecare dintre noi să nu putem să petrecem această sărbătoare creștinească alături de cei dragi. Sunt o serie de restricții și limitări pe care trebuie să le respectăm și-i îndemn pe toți românii să le respecte, pentru că este doar un gest simplu de resposabilitate față de noi înșine, față de semenii noștri.

De asemenea, fiecare dintre noi putem contribui la ceea ce înseamnă ansamblul acesta de măsuri luate așa încât să putem finaliza tot ce am putut identifica drept măsuri pentru a fi cât mai eficienți în campania de combatere a acestei pandemii”, a declarat premierul interimar Nicolae Ciucă, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasmă convalescentă la nivelul Spitalului de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” al Ministerului de Interne. 

Articolul precedentUn mort si doi raniti, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe DN 65 in Olt. Cinci persoane, intre care doi minori, au fost asistate la fata locului
Articolul următorPreot roman din Italia, arestat pentru hartuire sexuala. Cum teroriza mai multe femei din Trieste