Acasă FEATURED Primul semnal de la Ministerul Sănătății: școlile nu se vor putea deschide,...

Primul semnal de la Ministerul Sănătății: școlile nu se vor putea deschide, cel mai probabil, în data de 8 februarie

324
0
primul-semnal-de-la-ministerul-sanatatii:-scolile-nu-se-vor-putea-deschide,-cel-mai-probabil,-in-data-de-8-februarie
Timp de lectura: < 1 minut

„Personal am un dubiu vizavi de data de 8 februarie. Decizia se va lua în funcție de evoluția epidemiologică din următoarele două săptămâni, dar trendul e ușor crescător. Rămâne de văzut ce va fi. Peste o săptămână vom ști impactul Crăciunului și Anului nou la noi în țară”, a spus Andreea Moldovan la o televiziune de știri.

„Planurile de redeschidere a școlilor sunt în stadiul de evaluare, se discută ce fel de clase se vor deschide, sunt mai multe scenarii posibile, fie de afterschool, creșă, ciclu primar, fie de clase mai mari. Dar nu pot să vă dau un răspuns în acest moment pentru că ceea ce se întâmplă în următoarele două săptămâni va duce la decizia redeschiderii sau menținerii închise a școlilor în data de 8 februarie. Ceea ce suntem conștienți e că situația de școală online nu e de cea mai bună calitate, din acest motiv profesorii au fost incluși în grupa prioritară de vaccinare, tocmai ca să protejăm această categorie, dar vom putea să dăm un răspuns pe problema școlii cam peste o săptămână – 10 zile”, a spus ea.

„Ar fi greșit să spun că eu cred că se vor deschide sau nu. Eu, personal, cred că nu vom putea să le deschidem la acea dată. Mi-aș dori să le deschidem, și eu sunt mamă, dar sinceră să fiu nu cred că s-ar putea deschide în 8 februarie”, a adăugat ea.

Articolul precedentVIDEO Pensionar lăsat să moară pe holurile Spitalului din Corabia – Imagini îngrozitoare
Articolul următorPolițiștii nu vor mai da amenzi. Care e motivul deciziei radicale