Acasă Diaspora Profesorul italian Franco Roperto devine Doctor Honoris Causa la USAMV Cluj-Napoca

Profesorul italian Franco Roperto devine Doctor Honoris Causa la USAMV Cluj-Napoca

33
0
Profesorul Franco Roperto devine Doctor Honoris Causa la USAMV Cluj
Profesorul Franco Roperto devine Doctor Honoris Causa la USAMV Cluj
Timp de lectura: < 1 minut

USAMV Cluj-Napoca este onorată să anunțe decernarea a două titluri Doctor Honoris Causa, în cadrul unor ceremonii programate în 26 mai 2022, începând cu ora 10.00, în Aula Magna ”Mihai Șerban”.

USAMV Cluj-Napoca conferă titlul Doctor Honoris Causa Domnului Franco Roperto, Profesor la Università degli Studi di Napoli ”Federico II”, ca simbol al gratitudinii comunității noastre academice pentru contribuția științifică extraordinară în domeniul patologiei veterinare și comparate, pentru suportul necondiționat acordat internaționalizarii cercetării din universitatea noastră și ca semn al încrederii în viitoarele colaborări.

Distincția Doctor Honoris Causa va fi acordată și Excelenței Sale Roberto Musneci, Ambasadorul Ordinului Suveran de Malta în România, ca semn al recunoștinței pentru contribuția sa, în calitate de expert în domeniul sănătății și al cercetării științifice pe baze etice în domeniul științelor vieții, pentru transferul tehnologic dinspre mediul academic spre mediul de afaceri, precum și pentru contribuția la restabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Ordinul Suveran de Malta.

Ceremoniile vor fi urmate de lucrările Forumului Româno – Italian, care se vor desfășura în aceeași locație, între orele 12.00-14.00.

Articolul precedentImobiliare Cluj: Câți ani trebuie “să tragă” un clujean pentru un apartament. Stăm mai prost ca bucureștenii
Articolul următorRomânia campioană europeană la capitolul abandon școlar. 15 % dintre tineri se lasă de școală