Acasă Ultima Oră Raluca Turcan dezvăluie ce s-a discutat la negocieri: “A fost convenită…”

Raluca Turcan dezvăluie ce s-a discutat la negocieri: “A fost convenită…”

266
0
raluca-turcan-dezvaluie-ce-s-a-discutat-la-negocieri:-“a-fost-convenita…”
Timp de lectura: < 1 minut

Raluca Turcan a explicat pe Facebook ce discuții se poarta în negocierile pentru formarea majorității de guvernare.

“Echipele de negociere ale PNL, USR-PLUS și UDMR au avut astăzi prima rundă de discuții pentru constituirea noii majorități parlamentare. 

A fost convenită structurarea negocierii pe trei paliere, cel politic, cel legat de programul de guvernare și cel privitor la funcționarea majorității parlamentare. 

La negocierile politice fiecare formațiune și-a prezentat punctul de vedere referitor la organizarea și funcționarea coaliției.În ceea ce privește programul de guvernare, a fost stabilită structura acestuia și modul în care se armonizează programele celor trei formațiuni politice, fiind făcute progrese pe o serie de capitole.

Totodată, s-au convenit coordonatele activității comune la nivel parlamentar care stau la baza funcționării majorității. Liderii celor trei formațiuni și-au afirmat voința de a oferi împreună o formulă de guvernare stabilă României, care să asigure cele mai bune soluții pentru ieșirea din criză și pentru realizarea reformelor de care are nevoie România. 

Formațiunile politice vor relua mâine discuțiile, iar informații referitoare la derularea acestora vor fi transmise și în zilele următoare prin comunicate oficiale și comune”, a explicat Raluca Turcan.

Articolul precedentSefii din Primaria Bucuresti care incaseaza intr-o luna cat altii intr-un an. Marii “rechini bugetari” cu functii si lefuri cat cuprinde
Articolul următor5 localități în carantină – Anunțul făcut de autorități chiar astăzi