Acasă Eveniment Razie la “palatele” romilor din Hunedoara. S-au trezit cu mascații la chef....

Razie la “palatele” romilor din Hunedoara. S-au trezit cu mascații la chef. VIDEO

285
0
Razie Hunedoara
Razie la palatele romilor din Hunedoara

Razie de amploare la palatele rromilor din Hunedoara. Poliţiştii, jandarmii şi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au descins, marţi seara, în „cartierul palatelor cu turnuleţe” din Hunedoara.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi ofiţeri ai Serviciului de Acţiuni Speciale, din judeţul Hunedoara, au descins, marţi seara, în „cartierul palatelor cu turnuleţe”, unde, potrivit martorilor, avea loc un eveniment privat (pomană) în familia unui localnic, arată Adevărul.

Deoarece forţele de ordine au fost sesizate că familiile de romi nu respectă măsurile restrictive impuse în perioada pandemiei, cartierul de la marginea Hunedoarei a fost împânzit de poliţişti şi jandarmi.

Potrivit unor informaţii, zeci de persoane se aflau la evenimentul care avea loc într-una din vilele de pe Strada Rotarilor şi la care au fost invitaţi lăutari celebri. Un şir de echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei a ocupat strada, iar în scurt timp evenimentul privat a fost oprit.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la înregistrările video postate in mediul on line, privind desfăşurarea unui eveniment privat în interiorul unui mobil la care participau un număr mare de persoane. Forţele de ordine din care au făcut parte poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, s-au deplasat la imobilul situat în municipiul Hunedoara, unde se desfăşura evenimentul privat, ocazie cu care au constatat că în curtea si incinta acestuia se aflau un număr de aproximativ 80 de persoane. În urma legitimărilor efectuate si a imaginilor, urmează să fie identificate toate persoanele participante la acest eveniment şi să fie aplicate măsurile legale de sancţionare contravenţională a acestora, conform Legii nr. 55/2020”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.