Acasă Eveniment Sebastian, băiatul dispărut din Arad, este de negăsit după 9 zile. Voluntarii...

Sebastian, băiatul dispărut din Arad, este de negăsit după 9 zile. Voluntarii au încheiat căutările

178
0
sebastian,-baiatul-disparut-din-arad,-este-de-negasit-dupa-9-zile.-voluntarii-au-incheiat-cautarile
Timp de lectura: < 1 minut

Acasa

Ştiri

Știri Locale

Sebastian, băiatul dispărut din Arad, este de negăsit după 9 zile. Voluntarii au încheiat căutările

Nicio urmă de Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, dispărut pe 9 ianuarie dintr-o localitate arădeană. Voluntarii de la Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4, care au participat la căutări timp de 7 zile, au anunțat că se retrag după ce au acoperit o suprafață de 100 de kilometri pătrați, fără niciun rezultat. 

„Nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări”, a transmis asociația, într-un raport de activitate care a cuprins inclusiv ziua de 15 ianuarie.


Voluntarii au utilizat mașini off-road și drone pentru a cerceta zonele mai greu accesibile și au asigurat suportul tehnic pentru echipa de grăniceri dotată cu sistem de supraveghere termică. Potrivit raportului, suprafața „periată” în jurul satului Vânători a fost de circa 100 de kilometri pătrați.


Căutările băiatului vor fi continuate de sute de polițiști de la IPJ Arad și cadre MAI.

Sebastian a fost văzut ultima dată sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de dimineaţă de acasă, la joacă în sat, iar când nu s-a mai întors, mama a alertat autoritățile. 

Semnalmentele băiatului dispărut din Vânători, Arad

Copilul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Însă nici măcar mama lui nu ştie cum era îmbrăcat când a plecat de acasă. Poliţia a publicat o fotografie a minorului şi cere ajutorul populaţiei pentru a-l găsi. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Articolul precedentAgenția pentru Protecția Mediului: Creștere importantă a poluării în București și în localitățile limitrofe. Traficul, principala cauză
Articolul următorStudenți craioveni, recuperați de salvamontiști din Munții Domogled