Acasă Diaspora Spania: Locuitorii pot ieși din case. Iată intervalele orare alocate. Bucurie imensă...

Spania: Locuitorii pot ieși din case. Iată intervalele orare alocate. Bucurie imensă în Peninsula Iberică

651
0
Timp de lectura: < 1 minut

„Prima zi cu bicicleta, în intervalul de timp permis. Sentiment incredibil de libertate. Oraşul este verde şi respiră. Întreaga stradă cu trei benzi este doar pentru biciclişti, alergători şi câini”, a scris un român stabilit în Madrid despre prima zi în care li s-a permis să facă sport în aer liber.

Spaniolii au mers încă de dimineaţă la plimbare, au alergat şi au pedalat, pe străzile din marile oraşe, în condiţiile în care parcurile rămân în continuare închise.

Ţara a arătat ca un imens parc, a titrat presa din Spania.

Iată intervalele ORARE

Din 2 mai, persoanele cu vârste de peste 14 ani pot ieşi din casă în Spania, tot în condiţii stricte. Spaniolii pot face plimbări de o oră, însoţiţi de o persoană, o dată pe zi, la o jumătate de milă de casele lor, sau pot face sport sau să meargă pe biciclete, singuri în oraşul lor. Aceştia au la dispoziţie două intervale orare, între 6.00-10.00 şi 20.00-23.00.

Carantinarea extrem de strictă a ţării a fost relaxată pe 26 aprilie atunci când s-a permis copiilor, insoţiţi de un adult, de a ieşi la plimbare de o oră şi, începând de sâmbătă, cu autorizarea pentru cei peste 14 ani să facă sport individual sau plimbări în condiţii stricte.

Până la sfârşitul izolării, spaniolii nu se vor putea deplasa în afara provinciei lor, relateză Mediafax.

Articolul precedentMihai a fost gasit mort, in dormitor…. A murit la doar 15 ani! Mama lui, mesaj sfasietor! Cum s-a prapadit baiatul ei!Cand mama lui a intrat pe usa a urmat SOCUL! „Copilul meu scump…
Articolul următorMIRELA VAIDA, DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE LA ACCES DIRECT. CÂT DE GREU ÎI E SĂ AJUNGĂ LA EMISIUNE, ÎN FIECARE ZI: „FAC NAVETA, MĂ COSTĂ”